OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA ve GENÇLİK SPOR BAYRAMI MESAJI

18.05.2020 288

Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz;

Gerek milli gerekse dini bayramlarımız toplumumuzu bir arada tutan unsurlardır. Bayramlarda birlik ve beraberliğimiz had safhaya çıkmalı, tarihimizi saygıyla anmalı ve esasında her bayramı önemini kavrayarak kutlamalıyız.

19 Mayıs, spor, sporcular ve gençlikle bütünleşmiş bir bayram olmasının yanı sıra Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı bir gündür. Sadece 19 Mayıs değil, bütün bayramlarımızı neden kutladığımızı ve bayramlarımızın önemlerini bilmeliyiz. Bu duygu ve dileklerle milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlar, nice bayramları birlik ve beraberlikle kutlamayı temenni ederim.

Ahmet UZUN